dinsdag 24 november 2015

borduurkaart

Hallo allemaal!


Vandaag een  borduurkaart  met het patroon van Sjaak van Went het patroon komt uit de hobbyzine plus van vorig jaar en ik heb het geborduurd met het garen wat als extraatje bij het boek zat. 

Voor de hoeken de oude ponsen er weer eens bij gezocht.Deze kaart wil graag mee laten doen bij: Ons borduurkaarten blog # Borduurpatroon Sjaak van Went


Ook mijn moeder heeft een kaart gemaakt voor de challenge.
Ik heb deze al via de email toegestuurd naar Cindy en staat al op het blog. Ik had gevraagd of mijn moeder die volgende maand 86 jaar word ook mee mocht doen en dat was geen probleem en het is wel leuk om hem hier ook even te laten zien ze is nl. groot fan van Sjaak zijn patronen. 


En wie weet doet ze volgende maand wel weer mee als ze zin heeft want ze had deze zo maar klaar en ze borduurt echt met een ieniemienie borduurnaaldje die ik amper kan zien laat staan vasthouden.

Alvast bedankt voor het kijken en tot een volgende kaart!

Lieve groetjes Anita

7 opmerkingen:

 1. Twee prachtige kaarten Anita,
  leuk dat je moeder ook nog actief bezig is met kaarten maken,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kan wel zien dat het knutselen en borduren in de genen zit Anita! Twee prachtige borduurkaarten! Zo mooi van kleur, prachtige patronen in heel mooi kleuren, prachtige bijpassende plaatjes en prachtig geborduurd :) Complimenten voor jullie beide!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je moeder ook nog kerstkaarten borduurd ze zijn allebeide prachtig. Bedankt voor het meedoen bij ons borduurkaartenblog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Anita
  Je kaart is beeldschoon, mooi geborduurd in prachtige kleuren.
  Ook de kaart van je moeder is prachtig, als ze het leuk vind en jij stuurt hem voor haar in, mag ze altijd meedoen hoor, ik vind het zo geweldig dat je op 86jarige leeftijd nog zo lekker aan het handwerken bent.
  De keus is aan jullie natuurlijk.
  Dames dank jullie wel voor het meedoen bij Ons borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Anita
  Wat een schitterende kaart heb je gemaakt met dit mooie patroon en in een prachtige kleur.
  Helemaal geweldig is dat je lieve moeder ook meedoet met een schitterende kaart, fijn dat ze nog zo kan genieten van haar hobby.
  Gezellig dat jullie beiden meedoen aan de challenge op ons Borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Anita
  Prachtige geborduurde kerstkaarten, wat leuk dat jullie samen meedoen met een kaart.
  Bedankt voor je deelname bij Ons Borduurkaartenblog.
  Groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Anita, wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt. Gaaf patroon en prachtig afgewerkt. De kaart van je moeder is ook prachtig. Natuurlijk mag je moeder vaker meedoen, geen probleem hoor, je mag hem dan ook gewoon linken, als je dan de naam van je moeder erbij zet ipv je eigen naam komt het helemaal goed. Bedankt voor jullie deelname. Groetjes, cindy

  BeantwoordenVerwijderen