woensdag 14 februari 2018

a message for you with love

Hallo  daar ben ik alweer want ook voor
 onze twee dochters moest ik natuurlijk iets bedenken en
 daarvoor heb ik natuurlijk weer de French Cats erbij gepakt want dat blijven toch wel mijn favoriete mallen om te gebruiken voor een valentijnskaart.

 Voor deze heb ik een heel oud papier blokje gebruikt?
COL 1344 French Cats
COL 1358 tekst
COL 1306 hartje en tekst xxx
De hartjes stempel komt van de wibra 
en rondom heb ik met een zwarte gelpen een  randje getrokken.

 En dan heb ik er ook nog eentje in het rood gemaakt.


 Bij deze kaart heb ik de hartjes met versamark gestempeld en met embossingpoeder bewerkt daarna heerlijk met distress inkt zitten kliederen  en dan ziet de kaart er toch weer heel anders uit .

Als het goed is heeft post nl. deze kaart en nog vele andere kaarten vandaag bij een paar blogvriendinnetjes afgeleverd ik vond het wel een leuk idee om velen van jullie te verrassen met een zelfgemaakte kaart.
 en ik kon dit doen omdat Post NL. weer een hele leuke actie had dat als je een dikke lipstick kus in de rechterbovenhoek zou zetten deze dan  gratis  zou worden bezorgd. 
Ik hoop dan ook dat ik velen van jullie op een positieve manier heb verrast ook de mensen die niks met valentijn hebben.


Deze kaart wil ik graag mee laten doen bij:
Mariannedesign Kreadiva's : alles geht
Knutsels en Kadootjes : Liefde en vriendschap

Dan wens ik jullie allemaal een hele fijne avond!

Lieve groetjes Anita

15 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt Anita!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je twee leuke kaartjes gemaakt, prachtig ..Bedankt voor het mee doen bij Knutsels en Kadootjes. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke valentijnskaartjes Anita! Lief met die katten. Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb absoluut niets met het commerciële gedeelte van Valentijn Anita, maar dit vind ik toch zo enig, om zo verrast te worden met een envelop met kus en prachtige kaartje uit blogland, maar ra ra ra ... van wie???? en ben heel blij dat ik nu tegen de maakster kan zeggen, dat de verrassing zeer groot was en ik vannacht lekker kan slapen, omdat ik nu weet wie het prachtige kaartje heeft gestuurd! Anita een super geslaagde actie en heel blij dat mijn laptopje het precies op tijd weer doet! Dankjewel lieve Valentijn voor deze big surprise!!!
  Valentijngroetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oooh de kaart was van jou, wat lief! heel erg verrast door deze prachtige kaart van jou, ik lees hier boven dat Gerie nu ook weer rustig kan slapen, nogmaals dankjewel,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuk idee om zo een kaartje te versturen,is altijd leuk maar dan nog van een geheime afzender is natuurlijk altijd spannend. gelukkig voor diegene die hem kreeg de afzender bekent werd.
  een heel mooi en een voudig kaartje, wat wel moeilijk is.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk gedaan en wat een gezellige kaartjes.De verrassing was dus compleet en zeer gewaardeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 2 schattige valentijnskaartjes Anita...heel mooi die poezen erop...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn ze leuk Anita en ik wist nu ook direct dat jij Gerie zó leuk hebt verrast gisteren maar ben jij het ook die mij zo'n super lief onverwacht kaartje hebt gestuurd met een prachtborduurtje en lief beertje? Zo ja 😙😙😙😙😙😙😙, dank je wel!

  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Anita . Wat een prachtige kaarten voir je dochters . En wat heb je vele van ons verrast met prachtige kaarten... ik had gisteren het eten op .. toen kwam mijn man met een envelop met een lippenstift kus... van wie kan dat nou zijn? Mijn moeder later op de avond gebeld om te vragen of ze ook een kaart had gekregen.. ze was nog niet bij de brievenbus geweest. Maar later belde ze. Ook zij had een kaart en daar stond een naam in en ik had zo,n soort kaart van hierboven bij Gerie gezien... dus ik dacht toen dat heeft deze Anita gedaan. Wat een geweldige lieve verassing. Ik wil je ook namens mijn moeder bedanken voor de prachtuge kaart. Heel leuk bedacht van je....groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave kattenkaartjes! Heel leuk!
  groetjes,
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke katten kaarten Anita, van de actie van Post nl wist ik niets.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een lieve leuke kaarten heb je gemaakt. En nu weet ik het zeker...een kaartje van jou voor Valentijn.. Dank je wel! Dat was lief.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk dat je met hetzelfde patroon twee zulke verschillende Md kaartjes hebt kunnen maken.Beide mooi zeg. Succes bij de challenge van Marianne design Kreadivas, tot de volgende kaart, groetjes Blankina

  BeantwoordenVerwijderen